• Gratis levering v.a. € 50,-
  • Levering binnen 48u
  • Bezoek onze showroom
  • Snelle service
  • Altijd scherp geprijsd

Kies uw categorie Kies uw categorie

Verfijnen Verfijnen

Zwangerschapsondergoed

Jouw zwangerschap is een prachtige periode, waarbij er veel veranderingen plaats vinden. Omdat je lichaam en borsten mee veranderen is het belangrijk dat je het juiste zwangerschapsondergoed draagt.

De aanschaf van een zwangerschapsbh is een betere keus dan een maatje groter kiezen van een gewone bh. Bij een zwangerschapsbh en voedingsbh wordt er gelet op de verandering van de borst.

Er zit veel elasticiteit in de bh en als er een beugel in zit, is deze vaak flexibel of loopt hij meer om de borst heen zodat je borst de ruimte heeft om te groeien.

Het is van belang dat een zwangerschapsbh voldoende ondersteuning geeft en comfortabel zit, maar ook als meegroeibh kan fungeren tijdens jouw zwangerschap.

Na de bevalling is een goede voedingsbeha erg belangrijk.Onze zwangerschapslingerie houdt rekening met al deze factoren.

De zwangerschapslingerie is vervaardigd uit de mooiste stoffen, kanten details en zijn prachtig vormgegeven.

Kwaliteit staat hierbij voorop. Er is ruimschoots keuze uit elastische en verstelbare zwangerschapsbeha's en voedingsbh’s. Verder kun je kiezen uit diverse babybelts, zwangerschapsslips en zwangerschapsstrings.

Voor al jouw comfortabele zwangerschapslingerie, zit je goed bij BabyBaby