\'c9\'c9N KNOP OM ALLES TE KOKEN
1 \bullet Kook met zachte stoom
Deze kookmethode behoudt de voedingswaarde van voedsel, evenals de smaak en aromatische kwaliteiten dankzij het unieke systeem van modulatie van stoom tijdens de verwarmingscyclus. Hiermee kook je babymaaltijden in minder dan 20 minuten.
2 \bullet Mix, maal, hak
Met zijn nieuwe dubbel kantelbare roestvrijstalen mes, is het gemakkelijk om verschillende texturen te verkrijgen, pas gewoon het aantal pulsen aan en integreer meer of minder kooksap. Door het dubbele niveau blijft het voedsel ook niet vastlopen tijdens het mixen. Dit nieuwe lemmet is gepatenteerd en vervaardigd door Sabatier Diamant. Topklasse keukenmessenmaker in Thiers, hij is de maatstaf voor professionele messen voor gebruik door koks en slagers.
3 \bullet Ontdooien met stoom
Ontdooien met stoom heeft geen invloed op de smaak van voedsel. Plaats de bereiding gewoon rechtstreeks in de stoommand en start de opwarmcyclus.
4 \bullet Opwarmen met stoom
Om reeds gemaakte bereidingen op te warmen, niets is eenvoudiger, u plaatst de bereiding direct in de stoommand en start de opwarmcyclus. Je kunt de kleine pannen ook opwarmen.
ALTIJD MEER KENMERKEN OM HET GEBRUIK TE VEREENVOUDIGEN
\bullet Een ergonomische handgreep om het openen van de kom en het veilig hanteren van de mand te vergemakkelijken
\bullet Een wateropwarmingstank met grote opening om het vullen, onderhouden en ontkalken van het product te vergemakkelijken.
\bullet Duidelijke markering van waterniveaus om de kooktijd te bepalen
\bullet Een hoorbaar en lichtsignaal aan het einde van de bereiding
GEZONDE MATERIALEN VOOR EEN GEZONDE KEUKEN
Geen voedselcontact met plastic, alleen met glas en roestvrij staal.
\bullet Glazen kom met een inhoud van 1250 ml
\bullet Roestvrijstalen tank met brede opening voor eenvoudig vullen en onderhoud
\bullet Roestvrijstalen mand met een inhoud van 1000 ml om 4 porties van 150 gr te bereiden
\bullet Hoogwaardig mes met verschillende texturen: glad, gemengd of gefreesd.