LET OP: De webshop is gesloten tot nader bericht

Verfijnen Verfijnen

Nestjes - Cozy Nest

Een babynestje is dé nieuwe musthave voor pasgeboren baby's. In een babynestje slaapt jouw baby overal veilig en krijgt het de warmte en het geborgen gevoel dat het nodig heeft. 

Wat zijn babynestjes?

De naam zegt het eigenlijk al. Een babynestje, ook wel ‘cozy nest’ genoemd, is een mobiel ‘nestje’ waar jouw baby in kan liggen. Het draagbare wiegje heeft een afmeting die geschikt is voor baby’s van 0 tot ongeveer 6 maanden, afhankelijk van de grootte van de baby. Het nestje bestaat uit een matrasje, vaak gevuld met polyester, met opstaande rand. Eromheen zit een hoes van (bij voorkeur organisch) katoen met trekkoord of riempje om het strak te trekken. De hoes kun je er af halen en wassen en is verkrijgbaar in verschillende leuke prints.

Waarvoor gebruik je een babynestje?

Een babynestje is ontwikkeld voor het veilig laten slapen van jouw baby. Baby’s hebben in de eerste maanden na de geboorte behoefte aan de warmte en het geborgen gevoel zoals ze ook in de baarmoeder hadden. Met een babynestje kun je jouw baby altijd dicht bij jou laten slapen. Leg het nestje bij je in bed of naast je in een wiegje. Ook kun je het gebruiken op de bank, in de box of voor onderweg. Als je baby eenmaal een vertrouwd gevoel van het nestje krijgt, zal het er op alle plekken heerlijk in slapen.

Wat zijn de voordelen van een babynestje?

  • Veilig samen slapen
  • Soepele overgang van baarmoeder naar wiegje
  • Een fijne slaapplaats voor onderweg
  • Overal in huis een zachte plek om te liggen en spelen