+ Gratis producten
Nio North Sailor Blue 2018

Mutsy Nio Kinderwagen North Sailor Blue 2018

Adviesprijs: 759,00
669,00
U bespaart: € 90,00 (12%)
Nio North Sailor Blue 2018

Levertermijn 1 a 2 weken

info@babybaby.be

Op voorraad
+
Toevoegen aan wensenlijst
  • Pinterest

Mutsy Nio North Kinderwagen Silver - Midnight Blue

De Mutsy Nio Kinderwagen wordt geleverd met een reiswieg en een comfortabel zitje dat zowel naar je toe als van je af te gebruiken is. Het zitje beschikt over de meest vlakke slaapstand van alle Mutsy kinderwagens. De kinderwagen is door middel van apart verkrijgbare adapters uit te breiden met een baby autostoeltje

Comfort

Zowel het frame als de voorwielen van de Mutsy Nio Kinderwagen zijn voorzien van vering. De wielen zijn een combinatie van foam en rubber waardoor ze veel schokken absorberen en zorgen voor een comfortabele rit. Dankzij het extra profiel op de banden kun je met de Mutsy Nio ook prima uit de voeten op wat ruiger terrein zoals een zanderig bospad.

Gebruiksgemak

De Mutsy Nio Kinderwagen kan worden ingeklapt zonder het zitje te verwijderen waardoor de kinderwagen direct klaar is voor gebruik. Door de wielen te verwijderen van het ingeklapte pakket past de kinderwagen zelfs in de kleinste auto’s. De reiswieg is inklapbaar waardoor deze weinig ruimte inneemt wanneer deze (tijdelijk) niet gebruikt wordt. De handige zonnekap, bumperbar en ruime boodschappenmand maken de Mutsy Nio kinderwagen praktisch in gebruik.

 

Maat (cm):
  • Nio
Merk:
Mutsy