LET OP: De webshop is tot 28-11-2019 gesloten

  • Gratis levering v.a. € 60,-
  • Levering binnen 48u
  • Bezoek onze showroom
  • Snelle service
  • Altijd scherp geprijsd

Verfijnen Verfijnen

Mutsy Kinderwagen Icon NIEUW!

De Icon is het nieuwst model van het merk Mutsy! Dit nieuwe model heeft alle benodigde luxes en functies, maar is nog compacter dan ooit! Door het handige inklapsysteem heeft de kinderwagen de afmetingen van een buggy, waardoor die in elke auto past. Je kunt met de Mutsy Icon samen met de kleine de wereld gaan ontdekken.

Deze kinderwagen wordt geleverd inclusief zilver frame, een compacte reiswieg en een wandelwageninzet. De Mutsy Icon is te gebruiken vanaf de geboorte totdat het kindje ongeveer 3 jaar is. Het frame van de kinderwagen heeft foam/rubber banden met een goed profiel en vering in de voorwielen. Hierdoor kunnen de banden niet lek gaan, en is het frame geschikt vooral voor stadsgebruik. Het zilveren frame wordt standaard geleverd met verstelbare cognackleurige duwstang en boodschappenmand.

De reiswieg is te gebruiken voor de eerste 6 maanden. De reiswieg is standaard uitgerust met een luchtdoorlatend gedeelte in de zonnekap, zodat in de zomermaanden de reiswieg voldoende ventilerend is. Daarnaast is voor de eerste maanden de kinderwagen ook te gebruiken met autostoel op het frame, dit werkt doormiddel van een adapterset die geschikt is voor de Mutsy Icon. 

De wandelwageninzet is te gebruiken vanaf ongeveer 4 maanden tot dat uw kindje gemiddeld 3 jaar oud is. Zowel de rugleuning als het voetensteuntje van de wandelwageninzet zijn verstelbaar, waardoor de zitting volledig op de wensen van uw kindje kan worden afgesteld. De wandelwageninzet wordt standaard geleverd met een cognackleurige bumperbar. Daarnaast is de wandelwageninzet uitgerust  met een luchtdoorlatende zonnekap, hierdoor is de wandelwageninzet voldoende ventilerend. De wandelwageninzet is zowel naar u toe te plaatsen als van u af, dit zorgt ervoor dat uw kindje optimaal kan genieten van het geen wat er om zich heen gebeurd. De wandelwageninzet uitgerust met een 5-punts veiligheidsgordelsysteem.