LET OP: De webshop is gesloten tot nader bericht

Verfijnen Verfijnen

Matrassen

Babymatras

Wanneer je zwanger bent, of een kind hebt dat niet goed slaapt, is het verstandig om op zoek te gaan naar een goed babymatras. Bij  BabyBaby bent u hiervoor aan het juiste adres. We hebben een ruime keuze uit babymatrassen met verschillende maten en stoffen.  Zowel voor de wieg als voor het bedje vind je bij BabyBaby de beste babymatrassen voor een aantrekkelijke prijs: voor ieder wat wils!
 
Waar moet u op letten bij de aanschaf van babymatrassen? BabyBaby geeft advies!

Net zoals bij matrassen voor volwassenen moet een babymatras ook aan verschillende voorwaarden voldoen. Ten eerste moet een baby matras goede ondersteuning en veerkracht bieden. Het babymatras moet zich vormen naar het lichaam van je kind en niet andersom.

Ook moet het babymatras goed schoon te maken zijn en dik genoeg zijn. Dit wil overigens niet zeggen dat een dikker matras meteen ook een beter matras is. Over het algemeen kun je de vuistregel aanhouden dat het baby matras minimaal 9 cm dik moet zijn. Verder is het belangrijk dat een babymatras goed ventileert. Hierdoor kan je baby vrij ademen wat zorgt voor extra veiligheid en tevens bevorderlijk is voor de gezondheid.

Je kunt gemakkelijk online babymatrassen bij ons bestellen, Wil je meer informatie of advies op maat? Dan helpen wij je graag persoonlijk verder en kun je vrijblijvend je vragen stellen babybaby weet raad