Jouw geboortelijst bij BabyBaby.

 

Wij geven je graag wat meer info.

Als je bij ons een geboortelijst wilt leggen vragen wij om op voorhand een afspraak te maken. Dit omdat een geboortelijst leggen wat tijd in beslag neemt, je mag rekenen op een 3tal uur.

Wij maken op die afspraak de tijd om jullie te begeleiden doorheen de babywereld en bij te staan met he nodige advies.

Indien je graag op voorhand eens zelf komt kijken, mag dit natuurlijk ook.

Tijdens onze afspraak starten we met een verkennend gesprek, dit houdt in dat wij samen met jou even bespreken wat je allemaal nodig hebt en wat je in gedachten hebt.

Aan de hand van een checklist overlopen we alle artikelen die in onze winkel aanwezig zijn en die je als toekomstige ouder(s) gaat nodig hebben. Je bent tot niets verplicht, en neemt alleen de artikelen die voor jullie nodig zijn.

 

 

Het ouderplatform

Na onze afspraak gaan wij alles wat je uitgekozen hebben online zetten op het ouderplatform

Als ouder(s) krijg je een inlogcode waarbij je online jou zelf samengestelde geboortelijst kan raadplegen. Ja ken zien wat je allemaal gekozen hebt en wat je eventueel nog mist of wilt wijzigen.

Wil je nog wijzigingen aanbrengen of twijfel je nog over enkele artikelen? Dat kan, meld het ons even en wij passen het aan (dit kan zelfs nog tot na de geboorte). Je bent ook steeds welkom voor een 2de bezoekje.

Op het ouderplatform kan je ook jou lijst wat persoonlijker maken, je kan enkele gegevens toevoegen van jou kindje (als het geboren is) en eventueel een foto.

 

 

 

 

Zijn er artikelen verplicht te nemen en wat als mijn geboortelijst niet volledig leeg is?

De artikelen die niet verplicht zijn kunnen gewoon weer terug de winkel in. De artikelen die verplicht te nemen zijn moet je wel aankopen.

De verplichte artikelen zijn artikelen die wij speciaal voor jou moeten bestellen (een park, een kinderwagen, een babykamer,…). Ook seizoensgebonden kledij vragen wij om deze aan te kopen. Verder is er niets wat een aankoopverplichting heeft.

Ongeveer een 3 weken voor de uitgerekende datum leggen wij alles in jou geboortelijst kastje. Hier krijg je meteen een mooi overzicht van wat jullie gekozen hebben.

 

Jou kindje is geboren, proficiat!

Is jou kindje geboren, dan vragen we om ons dit even te laten weten. Zo maken wij jou kastje nog wat persoonlijker.

Familie en vrienden hebben de keuze om tot in de winkel te komen en zo hun cadeautje te kopen of ze kunnen jullie geboortelijst online raadplegen via de code/naam die wordt vermeld.

Jullie krijgen ook telkens een mailtje als er iets wordt aangekocht, met eventueel een boodschap van de koper.

Na 10-11 weken na de geboorte wordt jullie lijst afgesloten en krijg je een cadeaubon van 10% op het volledig aangekocht bedrag.

Wil je liever jou lijst wat langer laten openliggen omwille van een later geplande babyborrel,… Meld het ons dan even en dan houden wij hier rekening mee.

Zo, dat is kort uitgelegd onze werkwijze voor een geboortelijst.

Heb je nog vragen, stel ze gerust!

 

Product added to wishlist

Deze website gebruikt cookies.