• Gratis levering v.a. € 60,-
  • Levering binnen 48u
  • Bezoek onze showroom
  • Snelle service
  • Altijd scherp geprijsd

Info geboortelijst BabyBaby

Wegens reorganistie worden er geen geboortelijsten aangelegd tot en met april 2020.

 

De geboorte van een baby is een belangrijk moment in het leven waar men ten volle van kan genieten maar waar men ook veel voor nodig heeft.

Daarom maakt U de juiste keuze u geboortelijst te leggen in de babywinkel van BabyBaby waar men U uitgebreid helpt met de keuze in wat U nodig hebt voor Uw baby

Enkel tips :

Stel uw lijst op 8 à 16 weken voor de vooropgestelde bevallingsdatum.

Ons verkoopsteam geeft u graag tips en ideeën en adviseert u bij het opstellen van uw lijst.

Voor een persoonlijke begeleiding vragen we u een afspraak te maken om uw lijst samen te stellen,bij voorkeur tijdens de week, nooit op zondag.

U mag natuurlijk ook altijd zonder afspraak je lijst komen leggen indien je geen volledige rondleiding nodig hebt bvb je hebt al veel ; je hebt al een kindje en wilt enkel aanvullingen te doen.dan helpen we u met de stuks waar je uitleg over nodig hebt in de mate dat we vrij zijn

Wij garanderen u een vriendelijke en persoonlijke service bij het opstellen en de verdere opvolging van uw geboortelijst.

Het opstellen van een geboortelijst duurt ongeveer twee uur.

Je stelt best van in het begin een zo volledig mogelijke lijst samen.

Eens de lijst opgesteld is adviseren wij u het aantal wijzigingen te beperken tot een minimum, dit om fouten te vermijden zodat U ten allen tijde tevreden zou zijn.

Voorzie voldoende artikelen in verschillende prijsklassen zodat familie en vrienden een geschenk naar eigen budget en smaak kunnen kiezen.

U kan Uw geboortelijst online laten plaatsen en de link bij op het geboortekaartje laten plaatsen zodat ze dadelijk kunnen inloggen naar jullie geboortelijst en de bestelling plaatsen.

U krijgt van ons  gratis het nodige aantal kaartjes om bij uw eigen geboortekaartjes te voegen, met de mededeling waar uw vrijblijvende geboortelijst te vinden is.

Aankopen van uw geboortelijstje

Wij aanvaarden graag telefonische of via Internet geplaatste bestellingen. Uw relatie krijgt een bestelbevestiging (en een factuur indien gewenst) toegestuurd per email en betaalt daarna via overschrijving (op sommige lijsten maakt dit tot 90% van de geschenken uit).

Uw lijstje staat online op onze website

U, als ouder, kan de lijst op deze manier volgen door middel van een loginnaam en paswoord die u krijgt bij het online zetten van uw geboortelijst.

Familie, vrienden en collega\'s kunnen via de website een geschenk kopen.

Nadat de koper de code heeft ingevuld, krijgen ze een overzicht van de nog beschikbare artikelen.

Een cadeaucheque aankopen is eveneens mogelijk.

Per mail krijgt u automatisch een bevestiging van iedere bestelling via de website met detail van geschenk en de naam van de schenker

Indien u uw geboortelijst niet online wilt, is dit uiteraard ook mogelijk.

De artikelen die u van de lijst afhaalt (voor of na de bevalling) dienen bij het afhalen betaald te worden.
Afsluiten van uw geboortelijst
Het afsluiten van uw geboortelijst, zo'n 6 tot 12 weken na de geboorte,
gaat veel vlotter indien u vooraf telefoneert wanneer u langskomt, ook liefst tijdens de week.

De weekends zijn over het algemeen drukker.

Wanneer u uw lijst afsluit hebt u recht op een aankoopbon van 5 of 10 % op de waarde van alle artikelen van uw lijst die u geschonken werden of die u zelf kocht.

Enkel voor kledij, promoties en speciaal voor u bestelde artikelen vragen we dat u ze ook werkelijk afneemt en dit aan de prijs geldend op het ogenblik van de reservatie.

Bij niet betaling van geschenken kan de lijst niet afgesloten worden en wordt dit doorverrekend naar de ouders

Tot slot…

Blader thuis eens rustig in onze catalogus als voorbereiding op uw keuze en verlanglijstje.

Doe eventueel ideeën op aan de hand van de bijgevoegde geboortelijst.

Het verkoopsteam zal steeds zijn uiterste best doen om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen zodat u zorgeloos kan genieten van uw baby.

Kortom, indien uw geboortelijst met veel zorg en aandacht wordt voorbereid, zal de respons van familie en vrienden des te groter zijn en zullen de laatste maanden voor de bevalling een blijvende herinnering zijn.

Wij wensen u nu reeds proficiat met uw baby!


Openingsuren:

Alle dagen van 10h-17h30    
Maandag gesloten
Zaterdag 10h-17h

Zon & Feestdagen gesloten