FamilyFix2

FamilyFix2

Maxi cosi
8785010110
€199.00
FamilyFix2

 

De Maxi-Cosi FamilyFix2-basis biedt optimale veiligheid voor het vervoer van je baby of peuter dankzij de perfecte verankering voor de autostoeltjes Rock en Pearl Smart. Deze autostoeltjes voldoen aan de i-Size (R129)-voorschriften en de basis kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot een leeftijd van ong. 4 jaar. Met de FamilyFix2 kan jouw kind achterwaarts gericht reizen, waardoor de klap in geval van een ongelukkige botsing wordt verkleind.


Met deze basis lossen wij die belofte in en dragen we bij aan jouw gemoedsrust. Als ouder hoef je je niet langer zorgen te maken over de veiligheid, omdat de basis je feedback geeft over de juiste bevestiging. Gebruik van de FamilyFix2-basis voldoet aan de strengste veiligheidsvoorschriften van i-Size (R129). De basis is een praktische manier om je autostoeltje in je auto te plaatsen. Met deze basis kan jouw kind achterwaarts gericht reizen. Zo kan aan de allerhoogste veiligheidsnormen worden voldaan.


Het is zeer eenvoudig om de basis klaar voor gebruik te maken: breng de basis aan op de ISOFIX-bevestigingspunten van je auto, plaats de steunpoot en klik het autostoeltje daarop vast. Om het risico op fouten bij de plaatsing zo veel mogelijk te vermijden en te zorgen voor de juiste ISOFIX-bevestiging van het autostoeltje, geeft de basis je ook een visuele bevestiging. Volg de stappen in onze handleiding om de basis op de juiste manier in jouw auto te plaatsen.


Maxi-Cosi heeft ergonomische ontgrendelknoppen ontworpen om op een voor de baby en de ouders soepele wijze het autostoeltje los te koppelen van de basis. Een probleem waar elke ouder mee kampt is: hoe zorg ik dat mijn kindje tijdens de rit blijft slapen. Het vastklikken van het autostoeltje op de FamilyFix2-basis gaat bijna ongemerkt, zodat je kleintje niet wakker hoeft te worden. Je hoeft het baby- of peuterautostoeltje enkel vast te klikken op de basis en je bent klaar voor vertrek!

Product added to wishlist

Deze website gebruikt cookies.