Cybex Cloud Z2 i-Size - Soho grey
Cybex Cloud Z2 i-Size - Soho grey
Cybex Cloud Z2 i-Size - Soho grey
Cybex Cloud Z2 i-Size - Soho grey
Cybex Cloud Z2 i-Size - Soho grey
Cybex Cloud Z2 i-Size - Soho grey

Cybex Cloud Z2 i-Size - Soho grey

CYBEX
522000644
€319.95
VAT included
Cybex Cloud Z2 i-Size - Soho grey

 
{\rtf1\ansi\ansicpg1252\deff0\deflang2067{\fonttbl{\f0\fswiss\fprq2\fcharset0 Trebuchet MS;}}
{\*\generator Msftedit 5.41.21.2510;}\viewkind4\uc1\pard\b\f0\fs16\par

Cybex Cloud Z i-Size Baby Autostoeltje
Het Cybex Cloud Z i-Size Baby Autostoeltje is geschikt voor baby\rquote s vanaf geboorte tot 13 kg (45 tot 87 cm). Het autostoeltje is 15% lichter dan z\rquote n voorganger (de Cybex Cloud Q) en voldoet in combinatie met de apart verkrijgbare Isofix base aan de i-Size veiligheidsnorm.

\par

Veiligheid
In het Cybex Cloud Z i-Size Baby Autostoeltje kun je je kindje veilig vervoeren. Het Linear Side Protection (L.S.P.) systeem zorgt er in combinatie met de absorberende buitenkant voor dat de kracht van een zijwaartse botsing met 25% vermindert wordt. Het L.S.P. systeem is het grijze lipje aan de zijkant van de stoel die je uit kunt klappen om de afstand tussen de autostoel en de deur te verkleinen.

\par

Installatie in de auto
Het Cybex Cloud Z i-Size Baby Autostoeltje wordt bij voorkeur ge\'efnstalleerd met de apart verkrijgbare Cybex Z base. In combinatie met deze base voldoet het baby autostoeltje aan de strenge i-Size veiligheidsnorm. Het autostoeltje kan eventueel ook met de 3-punts autogordel bevestigd worden. In beide gevallen gebruik je het autostoeltje achterwaarts gericht.

\par

Comfort
Het autostoeltje blinkt uit op het gebied van comfort. Wanneer je de autostoel niet gebruikt in de auto, kun je de rugleuning van het autostoeltje met \'e9\'e9n hand verstellen zodat je kindje in een ergonomische, vlakke positie kan liggen. Ideaal wanneer je het autostoeltje gebruikt in combinatie met een kinderwagen! De ge\'efntegreerde XXL zonnekap beschermt je kindje tegen weer en wind. De binnenkant van de autostoel is gemaakt van zacht materiaal en de buitenkant is voorzien van een stijlvolle, slijtvaste stof.

\par

Gebruiksgemak
De Cybex Cloud Z i-Size is bijzonder handig in gebruik. Wanneer het baby autostoeltje bevestigd is op de bijbehorende Z base dan kan het autostoeltje een kwartslag draaien richting de deur zodat je je kindje heel makkelijk in het autostoeltje kunt bevestigen. De hoofdsteun en de gordels groeien in 11 posities met je kindje mee.

\par
}
Product added to wishlist

Deze website gebruikt cookies.